Юні динамівці – переможці «Fragaria Cup 2012»

Юні динамівці – переможці «Fragaria Cup 2012»

В змаганні серед команд до 14 років брали участь 27 колективів. Згідно з регламентом вони були розділені на три групи. На даному етапі кожна команда провела вісім поєдинків. В четвертьфінальну стадію проходили два колективи, які посіли першу і другу сходинки, а також дві найкращі команди, які посіли в своїх групах треті місця.

Динамівці у своїй групі посіли перше місце, вигравши сім матчів та програвши один із загальною різницею м’ячів 48:4.

В чвертьфіналі кияни здолали «Спартак» з Івано-Франківська – 4:1, в 1/2 переграли місцевий ФК САМТ – 5:0, а у фінальному протистоянні в серії пенальті перемогли голандський «Ден Хааг» 2:2 (3:2 по пенальті).

Розповісти про тріумф нашої команди в Словаччині кореспондент офіційного сайту попросив головного тренера «Динамо» U-14 Юрія Леня.

- У «Динамо» в турнірі брали участь 18 футболістів. Не хочу виділяти когось, а лише зазначу, що наш голкіпер Влад Петрусь був визнаний найкращим воротарем, а Іван Михайленко (син екс-півзахисника «Динамо» Дмитра Михайленка, - Прим. авт.) став найкращим бомбардиром з 15 м’ячами в активі.

Всі гравці добре проявили себе. Особливо хочу відзначити бійцівські якості хлопців. Правила турніру були жорсткими і ми проводили по дві гри на день за 40-градусної спеки! В передостанній день ми взагалі відіграли три матчі, відпочиваючи між поєдинками півфіналу і фіналу лише півтори години, в той час, як наш суперник мав вдвічі більше часу. В перший день я дуже злякався, оскільки думав, що двоє хлопців отримали сонячні удари. Але, слава Богу, все обійшлось. Через день вони вже були готові грати.

Як вирятувались від спеки? Пили велику кількість води і шукали затінок! До того ж, з нами їздили батьки деяких гравців, які час від часу годували хлопців свіжими фруктами.

- Організацією турніру ви залишились задоволені?

- Скажімо так, найбільше сподобалась якість полів. Були, звісно, відверто слабкі команди ,але були і дійсно хороші, професійні, які попсували нам нерви. Це стосується «Спартака» з Івано-Франківська. В складі цієї команди я помітив кількох хлопців, які скоро приїдуть до Києва на перегляд. Також відзначу голандський «Ден Хааг» і «Університатю» з румунського міста Клуж.

Крім того, наша команда всім дуже сподобалась. Нас обіцяли запросити на турніри в Словаччині, Нідерландах та Румунії. Сказали, що чекають на наш візит.

- Які плани на найближчий час?

- Після повернення до Києва хлопці отримали три тижні відпустки. 1 серпня збираємось, а на 15 серпня запланований заїзд до табору в Кончі-Заспі, де цілеспрямовано готуватимемось до першості міста і чемпіонату України серед команд U-14.

www.fcdynamo.kiev.ua

   

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер