Юні динамівці – переможці турніру пам'яті 64-річчя визволення Києва

Юні динамівці – переможці турніру пам'яті 64-річчя визволення Києва

З 4-го по 8-ме листопада в Києві, на полях манежу клубної бази «Динамо» в Конча-Заспі, відбувся Міжднародний юнацький турнір з футболу серед юнаків 1994 р.н., присвячений 64-й річниці визволення Києва від німецько-фашистських загарбників.

У турнірі взяли участь вісім команд з України, Росії та Молдови, розділені на дві групи. В групу «А» потрапили «Динамо» (Київ) (тренер - Кіношенко Валерій Васильович), «Зміна (Санкт-Петербург), ЦСКА (Москва) й «Шериф» (Молдова). В групі «В» виступили «Спартак» (Москва), «Шахтар» (Донецьк), «Академія ім. Конопльова» (Самара) й «Дніпро» (Дніпропетровськ).

Динамівці Києва в груповому турнірі почергово перемогли ЦСКА (2:0), «Шериф» (7:1) і «Зміну» (2:1), впевнено посівши перше місце. В групі «В» переможцем стала команда з міста Самари, з трьох матчів перемігши в двох і одного разу зігравши внічию. 

Справжньою прикрасою турніру став фінал. Динамівці в дуже цікавому поєдинку перемогли «Академію ім. Конопльова» з рахунком 2:1, вчетверте ставши переможцем турніру. В матчі за третє місце ЦСКА выграв у «Дніпра» 4:1.

Найкращі гравці команди-переможця були відзначені індивідуальними нагородами. Олександр Семчук отримав приз як найкращий захисник турніру, а Валерію Руденко не були рівних в півзахисті.

* * *

Всі переможці традиційного Міжнародного юнацького турніру з футболу, присвяченого визволенню Києва від німецько-фашистських загарбників.

2007 – «Динамо» (Київ, Україна)
2006 – ЦСКА (Москва, Росія)
2005 – «Динамо» (Київ, Україна)
2004 – «Динамо» (Київ, Україна)
2003 – «Динамо» (Київ, Україна)

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер