Юні динамівці перемагають у фіналі Кубка Києва

Юні динамівці перемагають у фіналі Кубка Києва

Минулого тижня завершились виступи команд ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського різних вікових груп у фіналі Кубка Києва, який проходив на НСК «Олімпійський». Хлопці змагались за призи і кубки пам’яті видатних футболістів минулих років. Слід зазначити, що майже в кожній віковій групі були представлені київські динамівці, які виступили в турнірі досить вдало.

Так, першим свій матч зіграли футболісти 1992 року народження. У боротьбі за Кубок пам’яті легендарного захисника «Динамо» Віталія Голуб’єва підопічні Олега Крисана і Юрія Леня не без проблем здолали ровесників із ДЮСШ №15 із мінімальним рахунком 1:0.

У віковій групі 1991 року народження хлопці змагались за трофей пам’яті Віктора Колотова. Підопічні В’ячеслава Семенова і Сергія Журавльова без проблем впорались із командою «Зміна-Оболонь», перемігши з рахунком 4:1.

Не підвели і динамівці з команди U-14 (1994 р.н.), яким протистояв суперник із такою ж назвою. Хлопі розгромили «Зміну», ставши володарями Кубка пам’яті Олега Макарова, а глядачі побачили голепад – 5:0.

Трофей пам’яті Антона Ідзковського виграли хлопці 1993 року народження. Підопічні Павла Кікотя і Олександра Біби обіграли однолітків зі «Зміни» 2:0.

А напередодні, 10 травня, відбувся фінал Кубка Києва серед команд 1995 року народження, який проходив на Нивках. Кубок пам’яті Федора Медвідя розіграли між собою тринадцятирічні юнаки з «Динамо» і «Зміни». Із рахунком 3:0 перемогли динамівці.

Нагадаємо, що фінал Кубка Києва серед команд U-12 і U-11 відбудеться 29 травня. Наймолодшим динамівцям протистоятиме ФК А. Конькова «Старт», із яким наші хлопці боротимуться за Кубок пам’яті Володимира Балакіна.

Єдиною віковою групою, у якій «Динамо» не було представлено, стала група хлопців 1996 року народження. Тут і фіналі змагатимуться «Зміна» і «Київ».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер