Юні динамівці (U-12) п'яті у Санкт-Петербурзі

Юні динамівці (U-12) п'яті у Санкт-Петербурзі

25-гота  26 серпня в Академії Санкт-Петербурзького «Зеніту» відбувся щорічний турнір пам'яті заслуженого тренера СРСР, колишнього тренера київського «Динамо» Юрія Андрійовича Морозова.

У міжнародному змаганні брали участь вісім команд: «Порту» (Португалія), «Тоттенхем» (Англія), «Феєноорд» (Голландія), «Зеніт», ЦСКА, «Локомотив» (усі
Росія), а також українські «Динамо» та «Шахтар».

Команди були розподілені на два квартети, а матчі групового турніру проходили 25 серпня. Згідно з регламентом турніру, боротися за 1-4 місця належало командам, які зайняли в групах перші два місця, а інші колективи розіграють між собою місця з 5-го по 8-е. Поєдинки проходили на «дорослих» полях, 11 на 11.

«Динамо» виступало в групі В, де суперниками киян були «Зеніт», «Порту» та «Тоттенхем». На жаль, наші юніори програли всі три зустрічі з загальним рахунком 1:7 і посіли останнє місце. У сусідньому квартеті першу і другу сходинку посіли ЦСКА та «Феєноорд».

Незважаючи на невдачу, наші футболісти не опустили голови й у другій частині змагань виступили вище за всяку похвалу. Першим суперником «Динамо» в турнірі за 5-8 місця став донецький «Шахтар», який «біло-сині» здолали з рахунком 1:0. А в поєдинку за п'яте підсумкове місце кияни зустрічалися з московським «Локомотивом». В основний час переможця виявити не вдалося
1:1, а в серії пенальті сильнішими і точніше виявилися хлопці зі столиці України 5:4.

Переможцем змагання стала команда португальського «Порту», ​​яка у фіналі переграла «Феєноорд»
2:0.

Оцінити виступи динамівських юніорів на міжнародному турнірі ми попросили старшого тренера команди Юрія Петрович Єськіна:

«Ми зібралися зовсім недавно, працюємо приблизно місяць. У наших футболістів, на відміну від суперників, не так багато ігрової практики саме на великих полях і в таких складах. Іноді у хлопців на цьому грунті виникали проблеми тактичного характеру, але ми тільки почали роботу, потрібен час.

Організацією турніру я дуже задоволений. Що стосується гри, то ми зіграли так, як могли на даний момент.
Спочатку закопали себе до шиї в пісок, але потім зібралися й відкопали себе до грудей. З наших футболістів добре проявили себе півзахисник Богдан Білошевський та захисник Микита Глошардін. Також варто відзначити пару наших центрбеків Олександра Мельника та Іллю Перепелицю, які відіграли всі п'ять матчів без замін.

У середині вересня н нас чекають чергові міжнародні змагання. Цього разу вирушаємо до Німеччини».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер