Юрій Ястребінський: Перший тайм не вийшов, а в другому виправили ситуацію

Юрій Ястребінський: Перший тайм не вийшов, а в другому виправили ситуацію

Старший тренер «Динамо» U10 Юрій Ястребінський поділився враженнями від впевненої перемоги своїх підопічних над «Локомотивом» (Ташкент) на турнірі Antalya International Cup та прокоментував поєдинок:

– Перший тайм у нас відверто не вийшов. Можливо, було недостатнє налаштування, а, можливо, хлопці ще не прокинулися. Але ми виправили ситуацію у другому таймі – взяли гру під свій контроль, чинили тиск. Хоча, і початок першого тайму був за нами, але потім ми втратили нитку гри, наприкінці першої половини зустрічі було дуже багато браку в простих ситуаціях при передачах, відборах, розіграші м'яча, які в цьому віці вже неприпустимі, або хоча б цього браку має бути менше. Нам було важко, доводилося відбирати м'яч, бігати, виходити в контратаки було дуже складно. Хлопці багато фолили, не встигали за суперником.

У перерві вказав їм на недоліки, ми почали грати ширше, вриватися в зони і вже суперник перестав за нами встигати. Зробили багато прострільних передач, а також верхом і низом, провели достатньо гострих атак, але трохи не вистачало завершення. А стандартні положення ми використовували на всі 100% і могли забивати ще більше. Також було кілька хороших атак з гри, і в цьому компоненті є над чим працювати, оскільки часом не доводили справу до завершального удару. Думаю, це попереду. На таких турнірах, коли ігри проходять щодня, тренери одержують дуже багато інформації для подальшої роботи. Дякуємо організаторам за запрошення та прекрасні умови – поля, проживання, обслуговування – все на найвищому рівні, хлопчакам дуже подобається.

Ще трохи додамо культурної програми, щоби вони розвивалися не лише у футбольному плані. Також приємно, що у листопаді вони можуть купуватись у морі, обов'язково скористаємося цією сприятливою ситуацією.

- Зважаючи на те, що наші хлопці забили на початку другого тайму, можна сказати, що перерва пішла на користь хлопцям?

- Я змусив їх більше включитися, проаналізувати свої дії та доналаштуватися. Хлопчаки грають у футбол вже зі знанням справи та розуміють, що перший тайм нам не вдався. Потрібно було до них достукатися через самосвідомість, щоби вони грали не з-під палиці, а виправляли ситуацію на полі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер