Юрій Ястребінський: «Важливо, щоб хлопці дотримувалися принципів гри та свого стилю»

Юрій Ястребінський: «Важливо, щоб хлопці дотримувалися принципів гри та свого стилю»

Наставник «Динамо» U10 Юрій Ястребінський прокоментував другий ігровий день на турнірі Antalya International Cup та поєдинок своєї команди з представником другого відділення «Локомотива» - Перова (2:2):

- Враження від матчу найпозитивніші. Погода змінилася – дощ завжди вносить свої корективи, особливо коли граємо на натуральному зеленому полі, тим цікавіше. Зазначу, що, незважаючи на погодні умови, поле було чудове, дренаж добре впорався, калюж не було, ноги не ковзали. Для хлопчиків це завжди досвід, можливо, вони не завжди самі усвідомлюють, але це нові виклики. Будь-яка гра йде нам у скарбничку. Важливо, щоб хлопчаки з кожної гри робили урок для свого майбутнього, навчилися аналізувати свої помилки, на які ми їм вказуємо, ставали кращими, вміли пристосовуватися до різних суперників, різні школи, дотримувалися принципів гри та свого стилю, який у них тільки-но починає з'являтися. Ми намагаємося їм це прищепити.

Сьогодні сподобалося, що хлопці не злякалися і сміливо боролися за м'яч. Звичайно ж, важко діяти проти суперників на рік старших, наприклад, виграти забіг з м'ячем – все-таки вони більш майстерні в його управлінні. Але хочу висловити супернику подяку за те, що вони нас навчають і вказують на наші слабкі місця. За настроєм хлопчаків та бадьорістю, яку привніс дощик, ми не поступилися.

- «Динамо» двічі виходило вперед, і двічі супернику вдалося зрівняти рахунок, чому не вдалося зберегти переможний результат?

- Звичайно, прикро, що ми пропустили два м'ячі, які не мали пропускати, і вказали хлопцям на те, як цього можна було уникнути. Якщо вони прислухаються, стануть тільки сильнішими та кращими.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер