Юрій ДМИТРУЛІН: «Уболівальники повинні бути разом із командою»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Уболівальники повинні бути разом із командою»

- Як на мене – команда просто не біжить, у фізичному плані вона не готова. Можливо, саме це і позначається на теперішніх результатах. Це помітно не тільки по «Динамо», але й по збірній України. Можливо, хлопці «наїлися».

Моменти-то у команди є... Ідейє на початку сезону забивав у кожному матчі, але потім його результативність дещо впала. Можливо, зараз важливо, так би мовити, дотягнути до зими з мінімальними втратами, а там уже буде проведена зовсім інша робота. Упевнений, попередні помилки будуть враховані.

- Можливо, є проблеми і з психологічним станом футболістів?

- Складно судити про такі речі, адже щоб говорити об'єктивно, необхідно знаходитися всередині колективу, розмовляти з хлопцями. Але те, що команда не біжить – видно неозброєним оком.

- Чого очікуєте від майбутнього матчу?

- На тлі останніх невдач «Динамо» і не найвиразнішої гри, вважаю, «Таврія» приїде до Києва за очками. Як мінімум за нічиєю – це вже точно. Ну, а від «Динамо» всі чекають перемоги і ще раз перемоги. Незалежно від того, в якому стані перебуває команда і який суперник. Гадаю, гра буде важкою для обох команд, адже, враховуючи нинішні погодні умови у нас в країні, поле буде в'язким. Багато голів уболівальники навряд чи побачать. «Таврія» зробить ставку на контратаки, наситить оборону, а кияни зараз не в тому стані, щоб із легкістю долати захист суперника.

- «Таврією» керує легендарний динамівець Олег Лужний. Для нього це буде принциповий матч?

- У будь-якої людини, звичайно, є самолюбство. Зараз у «Таврії» він хоче багато чого довести. Стільки років пропрацювавши в тренерському штабі киян, йому напевно відомо, як потрібно діяти в даному матчі.

- Що може стати ключовим фактором у майбутньому протистоянні?

- Динамівцям важливо забити швидкий м'яч, поки у них ще будуть сили. «Таврії», відповідно, необхідно стримати натиск і не пропустити, адже в іншому випадку буде вже зовсім інша гра.

- Чи можуть уболівальники на трибунах «Олімпійського» посприяти настільки довгоочікуваного тріумфу «Динамо»?

- Звичайно, адже це один із ключових факторів успіху. Незважаючи на все, вони повинні бути разом із командою.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер