Юрій ДМИТРУЛІН: «Був упевнений у нашому воротарі»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Був упевнений у нашому воротарі»

- Якщо чесно, ми про пенальті не думали, хотіли перемогти лише в основний час. Ви бачили, хороші моменти були в Козака, Лісового, але трохи не пощастило. Можливо, під час розіграшу стандартів не вистачило трохи концентрації. Попереджували хлопців, що з місцевою командою буде грати непросто, вони тут уже герої, в них була відчутна підтримка трибун та мотивація просто переповнювала. Тому налаштовували хлопців не поступитися в бажанні, боротьбі. Раді, що вони дослухалися, хоча й не вдалося уникнути помилок, і не не хотілося б, щоб вони повторилися у фіналі.

- Наприкінці першого тайму був замінений Максим Нелюбін. Наскільки серйозне у нього ушкодження?

- Він відчув біль у гомілкостопі, більш докладно буде відомо пізніше. Поки можу сказати, що він забив м'які тканини. Будемо сподіватися, що до фіналу він одужає.

- Коли вийшов Ярмоленко, Бабан змістився до центру півзахисту. Ви використовуєте його й там?

- У нас є багато футболістів, які можуть «закрити» різні проблемні позиції. Це добре для команди та самих хлопців. У даному випадку необхідно було підсилити центральну лінію.

- Як визначали першу п'ятірку, яка мала бити пенальті?

- Ми запитали у хлопців, вони всі сказали, що готові. Хто себе почував краще та впевненіше, той і бив першим, вони самі погодилися. А далі вже самостійно визначали почерговість.

- Чи не доводилося хапатися за серце, коли справа дійшла до 10-го, 11-го пенальті?

- Ні, я був упевнений у нашому воротарі Владиславі Кобелі, знав, що він заб'є та свій пенальті потягне.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер