Юрій ДМИТРУЛІН: «Динамо» ще не приречене»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Динамо» ще не приречене»

- Наскільки важлива Ліга Європи для західноєвропейських клубів?

- За «Валенсію» виступають не аматори, а професіонали. І гроші їм платять не просто так. У цієї команди не буває прохідних матчів, як і прохідних турнірів. Левантійці прагнуть перемагати на всіх фронтах, адже іншого бути не може.

- Судячи з того, що «Валенсія» відпустила до інших клубів деяких лідерів команди, це значить, що нинішній сезон сприймається як перехідний, а результат не такий уже й важливий?

- Судячи з того, яке місце команда посідає в чемпіонаті, гадаю, так воно й є. Напевно, будуть награватися інші, нові футболісти з прицілом на наступний сезон. Тим не менше, я дуже сумніваюся, що хтось відміняв цілі, поставлені й на поточний чемпіонат та єврокубки.

- Готуватися до сезону через контрольні матчі – правильніше?

- Про це багато пишеться в західній пресі, розповідали також Сергій Ребров та Андрій Шевченко. Вони казали, що коли грали за кордоном, то вся підготовка велася через ігри. Команди набирають саме в таких зустрічах. Зрозуміло, що йде певна фізична підготовка, присутня й бігова робота без м'яча, але в контрольних поєдинках награється склад, удосконалюються ігрові схеми. Навантаження не менші, ніж у тренуваннях, а користі від цього більше.

- Яким ви бачите результат протистояння загалом?

- Вважаю, що в другому матчі команди будуть грати, відштовхуючись від результату першого матчу. Незважаючи на поразку 0:2, гадаю, що «Динамо» не приречене й дасть бій «Валенсії» на «Местальї».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер