Юрій ДМИТРУЛІН: «Добре вивчили «Чорноморець»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Добре вивчили «Чорноморець»

- Враховуючи те, що стикові протистояння складаються з двох матчів, рахунок виїзного поєдинку, безумовно, нас влаштовує. Приємно досягти позитивного результату на виїзді, тим паче, що гра була непростою. Ми налаштовували хлопців на те, що буде складно. Вони молодці, що все правильно зрозуміли, я їм за це вдячний. Необов'язковий м'яч, звичайно, пропустили наприкінці, але це буде нам уроком, що необхідно грати сконцентровано до останньої хвилини, незважаючи на рахунок на табло.

- Ваша команда майже всю гру володіла ініціативою, «Чорноморець» більше оборонявся, ви планували це заздалегідь?

- Загалом, ми добре знали цю команду, переглядали матчі, словом, інформації в нас було достатньо. Тому жодних несподіванок або сюрпризів суперник не зробив, хлопці були готові й у тактичному плані – знали, як ця команда грає, й до чого бути готовими. Ми просто не дозволили їм використовувати свої козирі та сильні якості.

- Якщо не помиляюся, Данило Лісовий ще рік тому грав на вістрі атаки, а зараз – на фланзі...

- Він – футболіст атакуючого плану, його можна використовувати як на вістрі атаки, так і на фланзі або під нападниками. Ми виходимо з тактичних міркувань – де він у конкретній грі принесе більше користі команді, там його й використовуємо.

- Вони часто мінялися флангами з Ренатом Мочуляком...

- Так, ми їм самі говоримо, щоб не застоювалися на одному місці – вони можуть мінятися місцями або піти до середини, й звідти когось «відвести» із суперників. Словом, щоб захисники, які грають проти них, не звикали.

- У другому таймі «Чорноморець» створив два доволі небезпечних моменти біля наших воріт...

- Вони створювали гостроту, переважно, лише за рахунок навісів, довгих передач та закидань. Якби наш воротар та захисники не припускалися непотрібних помилок – у грі на виході або порушуючи правила – то нема чого було б і переживати. Ми були впевнені, що досягнемо позитивного результату.

- Два останні м'ячі ваша команда забила після стандартних положень – це те, над чим ви спеціально працюєте?

- Звичайно, ми багато працюємо над цим компонентом, тим паче, повторюся, ми вивчали суперника, знали його сильні та слабкі якості, тому певною мірою було зроблено ставку на стандартні положення. Це дозволяло нам за рахунок фактурних даних наших центральних захисників та нападників перегравати в повітрі опонентів.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер