Юрій ДМИТРУЛІН: «Спробуємо підтвердити звання чемпіонів України»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Спробуємо підтвердити звання чемпіонів України»

- 4-го червня ми зіграли останній тур, після чого розпустили хлопців на 10 днів. Відпочинок у них був не пасивний, але без тренувань. 15-го червня ми знову зібралися, а 17-го до нас приєдналися футболісти, які були залучені до команди U-19. У них 10-го червня була остання гра, потім вони отримали тиждень відпустки. Кожного дня в нас було по одному тренуванню, словом, цілеспрямовано готувалися до фіналу, після стикових матчів уже розуміли, хто в нас у групі, розбирали суперників.

- Чи всі хлопці здорові? На всіх можете розраховувати?

- На жаль, Калюжний, який отримав пошкодження гомілкостопа в останньому матчі чемпіонату U-19 із «Карпатами», не встигнув відновитися. На першому ж тренуванні він посилив свою травму, й досі ходить у лангеті. Також із нами не поїде Апостолюк, у якого проблеми зі здоров'ям, та захисник Назар Єдинак.

- Цього року до команди приєдналося багато новачків, як вони адаптувалися в команді?

- Із ДЮСШ-15 до нас прийшов Влад Козачок, також троє хлопців із «Металіста». Ми всіма дуже задоволені, але, на жаль, на турнір може поїхати лише 18 гравців. Якщо б можна було взяти 23 людини, повірте, ми би так і зробили. А так поїхали найсильніші. З «харків'ян» взяли лише воротаря Ярослава Герасименка та нападника Влада Алексеєва.

- Як можете оцінити суперників по групі – запорізький «Металург», ФК «Львів» та київський РВУФК?

- Ми переглядали ігри «Металурга» та ФК «Львів», у нас є щодо них інформація. З київським інтернатом ми зустрічалися на Меморіалі Михайла Комана. Тобто, всі команди нам знайомі, знаємо, в якому стилі вони грають, який футбол сповідують. Наші хлопці мають бути готовими до будь-яких ситуацій на полі. Але ми не дивимося на команду суперника, а готуємо хлопців грати у свій футбол.

- У цьому році фінальні турніри вперше проходять в Одесі. Вважаєте такий вибір міста вдалим?

- Запитайте у тренера U-15 Олексія Дроценка, вдалий він чи ні? Вони там стали чемпіонами (посміхається). Одеса – одне з найкрасивіших міст України, гостинне, сподіваюся, й ми там будемо почуватися комфортно.

- Як вважаєте, доля золотих медалей буде традиційно вирішуватися в матчі «Динамо» – «Шахтар»?

- Давайте не квапити події. Минулого року також багато загадували, а в підсумку «Шахтар» посів дуже низьке місце. Команда сповнена амбіцій, незважаючи на те, що в другому колі вони нам програли.  віковій групі 2001-го року «Шахтар» виграв чемпіонат України. Звичайно, між нашими командами завжди принципова боротьба. Зрозуміло, що ми налаштовуємося лише на перше місце. Хлопці й самі розуміють, що якщо вони торік виграли чемпіонат України, то тим паче потрібно підтвердити це звання.

- Кілька ваших підопічних залучалися до матчів за команду U-19. Це важливий досвід для них?

- Звичайно! Думаю, ці хлопці своїми діями на полі, підказками принесуть нам чимало користі на турнірі. Від них лише це й потрібно.

Пропонуємо до вашої уваги результати жеребкування фінального турніру ДЮФЛУ у цій віковій групі:

U-17 (27 червня – 5 липня)

Група «А»: «ДИНАМО» (Київ), РВУФК (Київ), ФК «Львів» (Львів), «Металург» (Запоріжжя).

28 червня (18.00, поле №1). «Металург» – «ДИНАМО»

29 червня (16.00, поле №3). ФК «Львів» – «ДИНАМО»

1 липня (16.00, поле №3). «ДИНАМО» – РВУФК

3 липня. Півфінали

5 липня. Фінал

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер