Юрій ДМИТРУЛІН: «Потрібно було дати хлопцям й пограти, й відпочити»

Юрій ДМИТРУЛІН: «Потрібно було дати хлопцям й пограти, й відпочити»

- Ми налаштовували хлопців на те, що перша гра на будь-якому турнірі дуже важлива, потрібно було досягти позитивного результату, й ми вдячні за те, що вони сприйняли наші слова, правильно все зрозуміли, налаштувалися на гру та досягли перемоги.

- Чи не складно було налаштовувати команду на другий тайм після рахунку 4:0 у першому?

- Ні, ми планували грати за рахунком та робити заміни. Формат турніру такий, що в нас ігри два дні поспіль, тому потрібно було дати футболістам і пограти, і відпочити. Ви бачили, ніхто не хотів мінятися, всі прагнули провести на полі якомога більше часу, адже гра давалася та складалася добре. Але в той же час необхідно було вберегти гравців від травм та необов'язкових жовтих карток. Плюс – дати можливість пограти всім, щоб не накопичилася втома. Хлопці все це розуміли, тому ніхто не ображався, коли ми робили заміни.

- Команда досягла великого рахунку з прицілом на те, що для виходу з групи може знадобитися хороша різниця м'ячів?

- Ні, просто так склалося. Рахунок міг бути й більшим – хлопці створили достатньо багато хороших моментів. Жодного додаткового підґрунтя у цьому не було. Скільки змогли, стільки й забили.

- Перед грою ви встигли подивитися другий тайм паралельного матчу в групі. Придивлялися до запорізького «Металурга», з яким доведеться зустрітися в понеділок?

- Так, придивлялися. Певні намітки для себе зробили.

- Чим команда буде займатися до завтрашньої гри?

- Особливих планів немає, звичний графік змінювати не будемо. Головне – відпочити, відновитися та готуватися до гри. Як і сьогодні, перед сніданком вийдемо хвилин на 20 на прогулянку, поговоримо, пожартуємо, от і все.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер