Юрій ЄСЬКІН: «Здобути перемогу завадила одноманітність тактичного мислення»

Юрій ЄСЬКІН: «Здобути перемогу завадила одноманітність тактичного мислення»

- Навіть пропустивши третій м’яч, команда не зупинилася, а продовжувала атакувати, щоб зрівняти рахунок. Але на це вже не вистачило часу. До двох перших пропущених м’ячів привели просто неприпустимі помилки захисника.

- Напевно, третє місце – це не той результат, на який ви розраховували?

- Звичайно. У нас був шанс достроково оформити чемпіонство, якби ми обыграли в минулому турі «Шахтар». Так само цей шанс був і сьогодні, якби ми здолали «Карпати». Львів’яни хоч і стали чемпіонами в минулому році, але ми нічим не поступаємося цій команді, а за складом так і взагалі перевершуємо.

- Які головні проблеми ви бачите у грі своєї команди?

- Перш за все, це недоліки в технічній підготовці, яка стає причиною нестабільності, нестійкої психології, хлопці починають «смикатися», переналаштовуються, відчувають невпевненість. Через це ми робимо багато помилок у простих ситуаціях, не вдаються багато технічних прийомів, віддаються безадресні передачі, погано працюємо із м’ячем, невдало його розігруємо. А коли м’яч не слухається, тоді й голова не працює, хоча все має бути навпаки – всі рішення приймаються головою, а хлопців переповнюють емоції.

Ми знаємо, над чим нам працювати. А сьогодні можна говорити про згаяний шанс. Як би не було складно, у фізичному плані наша команда була підготовлена належним чином. Але, повторюся, вади в технічній підготовці загалом та окремих гравців, одноманітність тактичного мислення не дали нам можливості здобути перемогу в цьому розіграші, хоча ми майже тримали її в руках.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер