Юрій Єськін: «Потрібна конкуренція всередині колективу»

Юрій Єськін: «Потрібна конкуренція всередині колективу»

Досягнувши максимального результату на груповому етапі й упевнено перегравши Академію ім. Конопльова у фіналі, вихованці динамівської ДЮФШ 1997 року народження стали переможцями міжнародного турніру, присвяченого визволенню Києва від німецько-фашистських загарбників. Підсумки виступів юних динамівців підбив їхній наставник Юрій Єськін:

- Перші два матчі ми впевнено виграли із загальним рахунком 10:2. Третій, із «Чертаново», трохи скромніше, 1:0, хоча нас влаштовувала й нічия. У фіналі ми зустрілися з Академією ім. Конопльова, яка перед цим переграла «Шахтар» 3:1. В цілому, я задоволений хлопцями, вони були добре налаштовані. Були певні сумніви з приводу захисної лінії, оскільки напередодні кілька футболістів отримали травми. Але по ходу турніру і Перес, і Прибєга проявили себе непогано. Також добре, цікаво, наполегливо та продуктивно відіграла група атаки. Всі матчі ми провели приблизно одним і тим же складом, на хлопців лягло серйозне навантаження. Безумовно, в мене є певні претензії, але це робочі моменти. Записали всі ігри на відео, тепер будемо їх дивитися та вивчати.

Що стосується суперників, у кожній команді було кілька дуже хороших хлопців. Якщо створити збірну цього турніру, на мій погляд, вона цілком могла би поборотися за перемоги в європейських турнірах.

Змагання також показали, що в нас є як потенціал, так і позиції, над якими потрібно серйозно працювати й навіть доукомплектовувати. Важливо створити конкуренцію всередині колективу, щоб у тренера була довша лава запасних. Тоді буде просування вперед. Попереду у хлопців два з половиною роки навчання, цей час потрібно використовувати максимально плідно.

Фінал турніру визволення Києва від німецько-фашистських загарбників (1997 р.н.)

«Динамо»
Академія ім. Конопльова 2:0

«Динамо»:
Овсянник, Сотник, Перес, Прибєга, Михайличенко, Бугай, Шепелєв, Масалов, Циганков, Тарануха, Заїкін. На заміну виходили: Онищенко, Костишин, Ільченко, Павлич.

Голи: Тарануха, Заїкін.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер