Юрій Калитвинцев: «Дозаявили чотирьох гравців»

Юрій Калитвинцев: «Дозаявили чотирьох гравців»

Наприкінці березня стартує друга частина сезону в першій лізі. В рамках підготовки «Динамо-2» провело два збори на Кіпрі й повернулося до Києва 7-го березня. Свій перший матч команда Литовченка і Калитвинцева проведе 4-го квітня проти «Княжої». До того часу динамівці будуть тренуватися на базі, проводити контрольні поєдинки. Докладніше про плани на цей місяць розповів тренер «Динамо-2» Юрій Калитвинцев:

- Після повернення з Кіпру хлопцям дали два вихідних. Потім ми поновили тренування на базі в Конча-Заспа. 13-го березня провели контрольний матч із командою МАУП, яку перемогли з рахунком 3:0. Голи на рахунку Чепілова, Малина і Калитвинцева. А сьогодні ми зустрічаємося з «Єдністю» із Плисок. Також запланований спаринг на 20-те березня з ЦСКА. Після цього велика група футболістів вирушить до своїх збірних. 10 хлопців 1990 року народження поїдуть до команди U-19, Тотадзе – до Грузії, Воронков – до Білорусі, а Новак, Родіна і Кичак – до молодіжної збірної України. Я також їду з гравцями 1990 року народження до Маріуполя. Хлопці, які залишаться, будуть тренуватися разом із молодіжним складом і чекатимуть на наше повернення. Ми збираємося 2-го квітня, а 4-го граємо з «Княжею».

- Як пройшов другий збір на Кіпрі?

- Нормально. Провели хороші ігри: перемогли вірменський «Бананц», за нашої повної переваги мінімально програли «Луч-Енергії», обіграли швейцарський клуб першого дивізіону. Єдиний неприємний момент – на зборах отримав травму Люлька. Це ушкодження робочого характеру, поки Сергій займається за індивідуальним планом.

- Поєдинок із «Прикарпаттям» перенесений через матчі збірних?

- Ми планували зіграти з ними 15-го березня, але ПФЛ вирішила по-іншому. Тому наш поєдинок було перенесено на червень.

- Хто з футболістів дозаявлений на другу частину чемпіонату?

- Логінов, Чепілов, Калитвинцев і Герасим’юк. Це остаточна заявка на другу частину чемпіонату.

Світлана Полякова, Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер