Юрій Калитвинцев: «Грою команди на Кубку Співдружності залишився задоволеним»

Юрій Калитвинцев: «Грою команди  на Кубку Співдружності залишився задоволеним»

Друга команда «Динамо» повернулась із Санкт-Петербурга, де кілька днів тому завершила виступ на Кубку Співдружності. Із підсумковим показником у 4 очки (1 перемога, 1 нічия і 1 поразка) підопічні Геннадія Литовченка і Юрія Калитвинцева посіли третє місце в групі, пропустивши вперед узбецький «Пахтакор» і білоруський БАТЕ. Своїми враженнями поділився один зі наставників команди Юрій Калитвинцев

- Юрію Миколайовичу, як би ви оцінили виступ ваших підопічних на Кубку Співдружності?

- Оцінку я би дав позитивну. Щоправда, результат показали дещо не той, на який розраховували. Але, чесно кажучи, я очікував гіршого в плані організації гри. У кожному з трьох матчів ми володіли перевагою, створили чимало гольових моментів, але підвела реалізація.

- Чого не вистачило для виходу до плей-офф?

- Як я уже говорив, це погана реалізація створених моментів, а також великий відсоток браку в техніко-тактичних діях. Але, в принципі, загальним візерунком гри хлопців залишився задоволеним.

- То, що турнір вперше проводився не в Москві, вплинуло на його організацію?

- Ні, змагання організували на вищому рівні. Та й глядачі не обійшли стороною – на кожному з наших матчів була присутня досить велика кількість уболівальників.

- Хто з суперників сподобався більше за все?

- Із усіх команд нашої групи, за грою яких мені доводилось спостерігати, більше за все сподобалось… київське «Динамо». Із інших груп непогано виглядала молодь пітерського «Зеніту», традиційно сильний молдовський «Шериф». Із наших же безпосередніх суперників, нехай вони не ображаються, не сподобався ніхто. Чесно кажучи, я очікував суперників вищого рівня.

- А кого б із своїх підопічних ви можете виокремити?

- Зозуля зіграв на високому рівні. Бутенін, Петров, Фартушняк, Морозюк… Ярмоленко також непогано виглядав, але він здатний на більше Оскільки він щойно відновився після операції, ми і не вимагали від нього повного викладання.

- Чи відбудеться розмова з Юрієм Сьоміним за підсумками турніру?

- Ми і без того зідзвонювались із Юрієм Павловичем після кожної гри. Разом із Геннадієм Литовченком розповідали, як у нас пройшла гра, він ділився своїми враженнями – тому головний тренер у курсі справ. Можливо, передатний перегляд наших ігор і буде, але, це вже, звісно ж, після повернення основного складу з Ізраїлю.

- Поділяться подальшими планами «Динамо-2».

- 29 січня ми вилітаємо на Кіпр для участі в турнірі шести команд. Команди будуть розділені на дві групи. У нашій гратимуть болгарський «Левскі» та румунський «Оцелул». Серед учасників іншої групи – дніпропетровське «Дніпро».Поєдинки заплановано на 3, 5 і 7 лютого. А вже через два дні, 9 лютого, ми повернемось до Києва. Вдома пробудемо до 16 лютого, після чого – знову на Кіпр, цього разу для цілеспрямованої підготовки до відновлення чемпіонату. 

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер