Юрій Калитвинцев: «Нічия з «Оболонню» буде прирівнена до поразки»

Юрій Калитвинцев: «Нічия з «Оболонню» буде прирівнена до поразки»

30-го квітня «Динамо-2» зіграє в першій лізі перенесений матч 24-го туру проти «Оболоні». Напередодні поєдинку проти лідера турнірної таблиці та одного з головних претендентів на підвищення в класі наставник команди Юрій Калитвинцев розповів про причини переносу гри й підготовку команди до принципової зустрічі:

- Перенос пов'язаний з тим, що в нас велика кількість гравців задіяна в збірній України (U-19), дати матчів якої були встановлені раніше. 6-го травня наші хлопці грають зі збірною Росії.

До гри з «Оболонню» готуємося у звичному режимі. Звісно, нас не влаштовують результати останніх поєдинків, ми занадто часто граємо внічию. Але нічия відрізняється від нічиєї, ми робимо необхідні висновки. Всі розуміють, що попереду гра з лідером турнірної таблиці, плюс наші матчі – це завжди дербі. Чесно кажучи, ані ми, ані футболісти не ділимо суперників на лідерів та аутсайдерів. Налаштовуємося тільки на перемогу, чи то матч з «Оболонню», «Енергетиком», «Десною» чи «Закарпаттям». Навіть нічию в найближчому поєдинку будемо розглядати як поразку. Те, що ми тривалий час не можемо виграти, звісно, хлопців засмучує. Адже після вдалих матчів навіть фізичне та психологічне відновлення проходить краще. Особливо прикро, що в багатьох матчах ми ведемо в рахунку, але свою перевагу не доводимо до логічного кінця. Але ніякої паніки в наших лавах немає, нас більше хвилює якість гри. Іноді трапляється, що виграш приносить набагато менше задоволення.

Що стосується часу початку наступного матчу, його призначають господарі. Домашню гру з «Десною» (2:2) ми розпочинали о 14:00. Врахували, щоб хлопці могли подивитись поєдинок першої команди з ФК «Харків».

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер