Юрій Калітвинцев: «У динамівському «дублі» й так грають молоді хлопці»

Юрій Калітвинцев: «У динамівському «дублі» й так грають молоді хлопці»

У першому сезоні, що проводиться під егідою прем’єр-ліги, введені вікові обмеження для команд, що беруть участь у матчах «дубля». Зміни, прийняті Виконкомом ФФУ спричинені тим, що у матчах «дубля» бере участь велика кількість футболістів 1986 року народження і старших за цей вік.

Віднині кожна команда, що бере участь у чемпіонаті дублюючих складів, зможе одночасно задіювати до чотирьох футболістів 1986 року народження і старших за цей вік. Ми вирішили поцікавитися у тренера динамівського «дубля» Юрія Калітвинцева, як подібні зміни позначаться на нашій команді:

- В принципі, я не бачу в цьому особливих відмінностей. У нашому «дублі» й так завжди грають молоді хлопці, а що стосується інших команд, то і в них футболістів, які не проходять до складу за регламентом молодіжних змагань, можна перерахувати на пальцях.

Гадаю, ми не відчуємо кардинальних змін. У будь-якому випадку, намагатимемося зробити так, щоб грали хлопці, яким це справді піде на користь. Зокрема, гравці 1991 року народження, які цього року тільки закінчили Академію «Динамо», і для яких ще важко виступати за «Динамо-2» в матчах першої ліги. Гадаю, жодних складнощів у зв’язку з новими вимогами виникнути не має.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер