Юрій КАМІНСЬКИЙ: «Якби не пропустив, був би героєм, а так - ні»

Юрій КАМІНСЬКИЙ: «Якби не пропустив, був би героєм, а так - ні»

Юрій Камінський відбив пенальті, ще одного разу перевів м'яча в поперечину й догравав матч із пошкодженням пальця. Після гри Юрій поділився враженнями від зустрічі:

- Звичайно, налаштовувалися лише на перемогу, крім того, ми вже давно не забивали, хотіли це виправити. «Зірка» - хороша команда, грали спокійно, контролювали м'яч. Але й ми сьогодні виглядали непогано, могли забивати, але не пощастило. Звичайно, переломним моментом стало вилучення в нашому складі. Після цього вони почали краще контролювати гру, останні хвилини ми грали майже без м'яча.

Не сказав би, що грав на куражі, якби це було так, урятував би й у моменті з пропущеним м'ячем зі штрафного. У будь-якому моменті можна щось зробити, зробити або зіграти по-іншому, щоб не допустити взяття воріт. Напевно, я зробив щось не так. Будемо дивитися відео та розбирати помилки. Налаштовувався, як зазвичай на кожну гру. Героєм матчу себе не вважаю.

Із пальцем уже все гаразд, просто вискочив в інший бік, але лікар відразу ж вправив та я зміг дограти - нічого страшного. Також відзначу підтримку вболівальників, відчував її протягом усього матчу, чув, що вони кричали моє ім'я, було дуже приємно. Здорово, що сьогодні нас прийшли підтримати багато людей. Звичайно, набагато приємніше грати на стадіоні «Динамо», ніж на базі, тут атмосфера зовсім інша. Там ми весь час тренуємося, звикли вже й сприймаємо зовсім по-іншому.

* фото А.Куцан

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер