Юрій ЛЕНЬ: «Додалося фатальне невезіння»

Юрій ЛЕНЬ: «Додалося фатальне невезіння»

- Про недооцінку суперника не могли й бути й мови, оскільки хлопці пам’ятали про поразку в Моршині в осінній частині чемпіонату, а також про те, наскільки важко давалися домашні перемоги. Просто сьогодні до всіх наших негараздів додалося й фатальне невезіння. Але це футбол, й потрібно бути готовим до подібного. Загалом, якщо відштовхуватися від футбольної логіки, то цим і мало все закінчитися. Не можемо ми псувати стільки моментів, і при цьому залишати свої ворота «сухими».

У суперника був напівмомент, штрафний удар, який вони реалізували. Ще потрібно подивитися відео, як там воротар виставляв стінку, але це не виправдовує нас. Погано те, що не вдалося знайти в собі сили переломити цей психологічний стан та знайти творчі рішення, які дозволили би подолати насичену оборону суперника. На жаль, я це бачу не перший день.

- Чи є персональні претензії до окремих футболістів?

- Це наша внутрішня кухня, із якою ми самі розберемося.

- Чи вдалося гравцям, які вийшли на заміну, підсилити гру?

- Не можу сказати, що комусь вдалося її підсилити. Завдяки діям на кшталт «бий – біжи» цю команду не переграти. В завершальній стадії атак нам елементарно не вистачало творчої думки – от і все.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер