Юрій ЛЕНЬ: «Через травми довелося перебудовуватися»

Юрій ЛЕНЬ: «Через травми довелося перебудовуватися»

- Нічийним результатом ми не дуже засмутилися, більше – окремими діями наших футболістів. Перші 30 хвилин ми грали дуже добре. Потім ці дві безглузді травми, довелося перебудовуватися, десь щось порушилося, деякі гравці знітилися, збилися на примітивний футбол, чого не мали робити. Але в результаті цього ми забили м'яч, а от де мали це зробити – не вдалося. До кінця добре зіграли Тимчик та Книш, у результаті цього вдалося зрівняти рахунок. Другий тайм почали, здавалося б, непогано. Але не вистачило ані сил, ані майстерності, щоб належним чином продовжити те, що ми почали. Не скажу, що ми грали погано, але від наших підопічних ми хочемо бачити більшого, насамперед у плані мислення. Що стосується характеру, його виявили, тут жодних питань немає.

- Кінцівка вийшла нервовою?

- На жаль, втомилися наші центральні захисники, а у «Шахтаря» дуже швидкі нападники. Плюс, неузгодженість, втрата концентрації, понадіялися один на одного, на положення «поза грою», якого не було. Добре, що все добре закінчилося.

- Сьогодні першу гру за «Динамо» провів Іван Калюжний. Як оціните його дії?

- Разом із тренерами Вісенте Гомесом, Морозом, Шматоваленком ми прийняли спільне рішення, що він хороший, перспективний хлопець, тому будемо ставити його. Сказати, що я дуже задоволений його діями, не можу, але, як для першої гри, він зіграв дуже непогано. Найголовніше, що він добре мислить на футбольному полі. На перший погляд може здатися, що він дещо повільний, але це враження оманливе. Ще у нього хороша ліва нога, голова на місці, словом, я думаю, він може грати ще краще.

- Поки він буде виступати за команду U-19?

- Поки що так. Він не пройшов із нами підготовчий збір, тому йому ще необхідно адаптуватися, щоб правильно сприймати тактичний малюнок, який ми вимагаємо від наших підопічних. Він 1998-го року народження, поспішати нема куди, перший час буде грати в команді U-19, а надалі все залежить від нього.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер