Юрій ЛЕНЬ: «Нам ще є над чим працювати»

Юрій ЛЕНЬ: «Нам ще є над чим працювати»

- Легких ігор не буває. На жаль, ми самі собі ускладнювали гру неправильними тактичними діями та невірними рішеннями. Тому нам ще є над чим дуже багато працювати.

- Ви дали можливість сьогодні вийти на поле всім запасним. Це пов'язано з тим, що результат уже був забезпечений?

- Ні, це було заплановано незалежно від результату, оскільки в нас шестеро гравців були в юніорській збірній та провели три матчі у Франції. Вони отримали доволі велике навантаження, тому планувалося, що вони будуть у грі тайм або максимум трохи більше тайму.

- Чому, незважаючи на відсутність інтриги, наприкінці поєдинку були сутички, гравці грубили один одному?

- Ми же працюємо з молодими хлопцями, в яких емоції ще часом переважають здоровий глузд. Це невід'ємна частина футболу й будь-якого єдиноборства. Звичайно, я вважаю, що це неправильно. Ми про це тільки що казали в роздягальні. Добре, що хоч гравець не отримав карточку. Будемо це виправляти й дуже жорстко.

- Але загалом грою ви задоволені?

- Я вже казав, що, якщо я буду на сто відсотків задоволений, то мені час кидати роботу. На жаль, незважаючи на підсумковий рахунок 7:0, я залишився не дуже задоволеним якістю гри. Але я задоволений самовіддачею хлопців. Сподіваюся, ми будемо й надалі рухатися в цьому напрямку. Найважливіше, щоб вони думали, аналізували свої помилки. Тоді ми будемо грати набагато цікавіше, й глядачам будуть подобатися не лише наші голи, але й зміст гри.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер