Юрій ЛЕНЬ: «Те, що ми створюємо моменти, – вже добре»

Юрій ЛЕНЬ: «Те, що ми створюємо моменти, – вже добре»

- Юрію Олександровичу, незважаючи на чотири забитих м’ячі, ще мінімум стільки ж команда не забила. Чи задоволені діями своїх підопічних у завершальній стадії атак?

- Те, що ми створюємо моменти, – вже добре. А от над реалізацією потрібно працювати. Незважаючи на те, що цьому компоненту приділяється багато уваги, є таке поняття, як психологічна яма. Більшість наших нападників втратили впевненість. Але, я думаю, що це не так страшно – достатньо одного забитого м’яча, й усе нормалізується. Звісно, хлопці молоді, присутня нестача майстерності, й стверджувати, що вони вже готові майстри, не доводиться.

- Практично в кожній грі Ігор Нечай має мінімум один-два гольових моменти, але відзначитися йому не вдається…

- Як я вже сказав, це, скоріше за все, психологічна невпевненість. Хоча на тренуваннях вони вісім із десяти подібних моментів реалізовують.

- У зв’язку з чим було перенесено гру із середи на неділю?

- Зі складу нашої команди вісім футболістів 1997 р.н. та двоє футболістів 1996 р.н. викликані до розташування збірних своїх вікових категорій. Саме через це й було вирішено перенести цей матч.

- У зв’язку з тим, що матч чемпіонату було зіграно раніше, до наступного поєдинку буде більше часу, ніж зазвичай. У якому графіку будуть працювати футболісти, які не поїдуть до збірних?

- Уже завтра збираємося на базі та займаємося у звичному графіку. По сьогоднішньому матчу ви бачили, що нам потрібно багато працювати над власними недоліками. Відпочивати будемо під час зимової паузи.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер