Юрій ЛЕНЬ: «У молоді є стимули прогресувати» (+ ВІДЕО)

Юрій ЛЕНЬ: «У молоді є стимули прогресувати» (+ ВІДЕО)

- Я би не сказав, що наш суперник був слабким. У минулому турі вони переграли «Карпати», яким ми, у свою чергу, поступилися 2:1 у Львові. Бойовита команда. Здається, динамівці U-19 програли в минулому сезоні 1:5. У першу чергу, я вдячний хлопцям за самовіддачу та настрій. У грі спрацювали ті моменти, над якими ми працювали весь цей тиждень, зокрема, стандартні положення.

На жаль, надмірне бажання трохи нівелювало якість гри. Скажімо так, я не те щоб зовсім незадоволений, а скажу, що прогрес уже в тому, що хлопців не потрібно пробивати на характер. Самовіддача була на належному рівні. Весь тиждень під час тренувального процесу ні до кого не було жодних претензій стосовно настрою. Ось це все й призвело до результату на футбольному полі. Є, звичайно, брак у передачах та контролі м'яча, але над цим ми будемо працювати.

Сергій Ребров присутній не лише на матчах U-19, а й на тренуваннях. Хлопці розуміють, що він дає можливість молодим футболістам проявити себе. Для того, щоб проявити себе, потрібно багато працювати. Плюс, важливим було й те, що спостерігає за матчами іспанський тренер Вісенте Гомес. Він дуже розумний наставник. Це не лестощі, це об'єктивний факт. Для молодих гравців це той стимул, плюс їхнє бажання, який, як говориться, у вигляді українізації позначиться на нашій команді.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер