Юрій ЛЕНЬ: «У другому таймі виглядали набагато краще»

Юрій ЛЕНЬ: «У другому таймі виглядали набагато краще»

- Ми не ставимо завдання забити гол за будь-яку ціну саме на початку гри або в першому таймі. Для нас головне – з перших хвилин грати агресивно в атаці та максимально уважно в обороні. Важливо дотримуватися структури та підтримувати командну дисципліну – це те, що ми вимагаємо від гравців. Якщо ми будемо діяти правильно, сила суперника не важлива – ми в будь-якому випадку будемо виглядати сильніше.

- У перерві була серйозна розмова?

- Особливого накачування не було, просто сказали, які помилки потрібно усунути, й де шукати резерв у підсиленні атаки, що ми й продемонстрували в другому таймі. Після перерви ми виглядали набагато краще, хоча й перші 20 хвилин грали просто блискуче, єдине, чого не вистачало – завершального удару. Потім почалися вольності збоку деяких футболістів, плюс, помилилися в захисті – самі собі забили. Це додало нервозності, й гра з великої літери, яка була на початку поєдинку, зникла. Довелося чекати на перерву, щоб її відновити.

- Богдан Михайличенко забив м'яч, а коли ви перевели його на позицію під нападниками, ще й віддав гольову передачу. Зі своїми обов'язками він упорався?

- Так, упорався, з цим хлопцем взагалі немає проблем. Його не потрібно підганяти, у нього самосвідомість на високому рівні, й це дозволяє йому претендувати на виступи в першій команді «Динамо». Цього я йому щиро бажаю найближчим часом.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер