Юрій ЛЕНЬ: «Забили завдяки виконаній роботі»

Юрій ЛЕНЬ: «Забили завдяки виконаній роботі»

- Головне, що та робота, яку ми виконали в першому таймі та в другому, дала результат. А забиті м'ячі все одно приходять. Рано чи пізно це все одно сталося би. І тренери, і хлопці вірили в це та втілили в життя. Забитий м'яч – це результат зусиль усієї команди. Ми багато сил доклали для того, щоб розхитати та втомити оборону суперника. Коли вони підсіли, на тлі втоми нам почало вдаватися й створення моментів, й забитий м'яч – Оріховський молодець.

- Чи справляється Данило Книш з функціями центрфорварда?

- Це не його позиція, переведення його на це місце – вимушений хід. Вважаю, більше користі він приносить на фланзі. У нього є креатив, непоганий дриблінг. Додати на останніх хвилинах сил – і він може стати хорошим футболістом. Сьогодні йому довелося складніше з фізично більш сильними суперниками – багато боротьби, в цьому він поступається. Але свою справу він зробив, до нього питань немає.

- Ковбаса також грав на не рідній для себе позиції?

- Ні, він саме фланговий гравець, причому може грати як зліва, так і справа. За сьогодні йому поставив би плюс – було видно його величезне бажання та самовіддача. Те, над чим йому, в першу чергу, необхідно працювати, – це гра в обороні. У другому таймі він створював багато гострих моментів, два або три з них не реалізував – це мінус. Але, загалом, не скажу, що він зіграв погано.

Що стосується лінії атаки загалом, не вистачає реалізації та виконавської майстерності. Перехід із синтетики на натуральні поля дає про себе знати, газон далеко не ідеальний. Але ми знаємо про ці проблеми, про завершення атак, завершальні хвилини, передачі з флангу, удари на виконання. Над цим потрібно працювати протягом усієї кар'єри.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер