Юрий МОРОЗ: «Проблеми є, й їх потрібно долати»

Юрий МОРОЗ: «Проблеми є, й їх потрібно долати»

- У першому таймі команда добре рухалася, злагоджено грала, й було все гаразд в обороні, трохи не вистачало лише останнього пасу в завершальній стадії, на вістрі атак. За великим рахунком, нам, тренерському штабу, перший тайм сподобався. Але матч складався з двох частин. Другий тайм ми, звичайно, провалили, особливо коли нам забивали м'ячі. Ми пропустили контратаки, й суперник, звичайно, грамотно цим скористався.

- Ви задоволені грою футболістів першої команди Цурікова та Калитвинцева?

- Так, хлопці рухалися, виконували на футбольному полі те, що було сказано на установці, великих проблем із ними не було. Хлопці старалися, й, судячи з того, які вони зараз сидять у роздягальні, – всі дуже переживали за результат.

- Лук'янчук у першому таймі виглядав доволі впевнено, але в другому його недбалість призвела до пенальті в наші ворота. Йому ще бракує стабільності?

- Так, це властиво молодим хлопцям, і Паша особливо до цього схильний психологічно. В деяких моментах він припускається таких фатальних помилок, вони трапляються саме за його участі. Але я думаю, що з віком це зміниться, і його гра стане більш стабільною.

- Сьогодні в запасі було лише шість людей, четверо з них грали в середу за U-19, тобто, напередодні гри ви відчували певні кадрові проблеми?

- Вони існують, як і в кожної команди. У нас є травмовані гравці, плюс – дискваліфікація Бесєдіна, тож сьогодні було більше проблем в атаці. У Льоші Щебетуна, який сьогодні вперше грав за U-21, були моменти... Загалом, проблеми були, але зі складних ситуацій потрібно виходити гідно.

- На трохи незвичних позиціях грали Кузик та Нагорний. Ви привчаєте хлопців до універсалізму?

- Просто були проблеми, про які я згадував. Сьогодні зламався Саша Головко, плюс, травму отримав Максим Нестеренко – це центральна вісь захисту. Андрій Цуріков грав лівого захисника, довелося Ігоря Нагорного використовувати на позиції центрального. Чи впоралися хлопці? Впоралися – це коли перемогли. Ми сьогодні програли, й не потрібно поділяти хлопців на тих, хто добре зіграв, та тих, хто гірше. Програла вся команда. Проблеми є, й їх потрібно долати. Намагаємося їх вирішувати.

- «Дніпро» довів, що він – справжній лідер?

- Так, «Дніпро» – безумовно, хороша команда. Не можу сказати, що суперник прямо ж таки був на висоті, хоча, результат і на їхню користь, але грали господарі гідно. Думаю, вболівальникам, які прийшли на стадіон, гра сподобалася. «Дніпро» на даний момент, справді, є лідером.

Світлана Полякова з Дніпропетровська

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер