Юрій МОРОЗ: «Команда продемонструвала хорошу комбінаційну гру»

Юрій МОРОЗ: «Команда продемонструвала хорошу комбінаційну гру»

- Команда продемонструвала хорошу комбінаційну гру, була помітна компактність в усіх лініях. Надійно зіграли в обороні, добре контролювали м’яч, а також порадувала результативність наших гравців.

- Циганков та Лук’янчук відіграли посеред тижня в Юнацькій Лізі УЄФА, і сьогодні вийшли з перших хвилин. Фізичний стан дозволяє?

- Вони не виглядали втомленими, й підтвердили це сьогодні, продемонструвавши хороший рівень гри. Циганков забив два м’ячі, Лук’янчук надійно відіграв у захисті, і претензій до них бути не може.

- Із чим пов’язане рішення залишити в запасі Казакова?

- У нього було мікропошкодження, він практично весь тиждень працював за індивідуальною програмою. Вирішили поберегти його саме з цих міркувань. Тим не менш, сьогодні дуже добре відіграв у центрі поля Болденков – був активним, пресингував, починав атаки. Загалом, уся команда зіграла доволі злагоджено.

- Перед матчем «порадувала» погода. Чи не було побоювань, що початок поєдинку затримається?

- Ми навіть зраділи, що дощ полив поле, через що гра пришвидшилася, стала інтенсивнішою. Саме цього ми вимагаємо від хлопців – як у грі, так і на тренуваннях.

- Бущану довелося двічі рятувати команду – значить, небездоганно зіграла оборона…

- Звичайно, до досконалої гри в обороні нам ще далеко. А от що стосується двох сейвів Бущана – на те він воротар, аби на останньому рубежі рятувати команду.

- Який відсоток забитих сьогодні м’ячів є домашнім напрацюванням?

- Подібні комбінації ми тренуємо та відпрацьовуємо щоденно. Те, що ми від них вимагаємо, вони сьогодні й продемонстрували – швидкісний комбінаційний футбол, контроль м’яча, швидкий перехід з оборони до атаки, пресинг. Тобто, все те, що вимагається й від гравців першої команди. Принаймні, ми побачили, що є позитивні зрушення відсотків на сімдесят, – хлопці буквально літали по полю.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер