Юрій МОРОЗ: «Є конкуренція, і нас це радує»

Юрій МОРОЗ: «Є конкуренція, і нас це радує»

- Розгромні перемоги стали приємною традицією перед матчами Юнацької Ліги УЄФА. Ваші враження від матчу?

- Хотілося би, щоб хлопці не дивилися на результат, а весь час працювали над собою на футбольному полі, як в атаці, так і в обороні.

- У цьому матчі Верхоланцев, Глоба, Миколенко, Наумець забили перші м'ячі за «Динамо». Ви очікували від Верхоланцева такого результативного матчу?

- Звичайно. Ми ж не дарма його сьогодні поставили до стартового складу. Женя активно діяв, проявив себе, забив два м'ячі. Кожен гравець досить добре проявляє себе в тренувальному процесі і прагне потрапляти до стартового складу. Це нас радує, є конкуренція. Для нас, для тренерів, це добре.

- Ви надали відпочинок кільком футболістам, які грали за збірні. Вони будуть готові до матчу з «Бенфікою»?

- Це єдине, що нас трохи турбувало, адже хлопці тільки днями повернулися зі своїх збірних. Ми боялися, що командній грі не буде вистачати єдності. Але хлопці – молодці, та структура, за якою ми працюємо, уже відклалася у них в голові, і вони активно себе проявили, показавши якісну гру. Попову, Калюжному, Миколенку ми дали трошки відпочити, так як вони в збірних «награлися». Потрібно, щоб у них з'явилася хоч якась свіжість.

- Що би Ви сказали уболівальникам перед важливим матчем з «Бенфікою»?

- Я би хотів запросити їх на футбол, щоб вони прийшли і підтримали київське «Динамо». Це буде одна з вирішальних ігор у нашій групі, тому хочеться, аби підтримка була на висоті. 

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер