Юрій МОРОЗ: «Гравці на перегляді стараються та виконують наші вимоги»

Юрій МОРОЗ: «Гравці на перегляді стараються та виконують наші вимоги»

Спаринг-партнером підопічних Юрія Мороза стала київська команда «Оболонь-Бровар». Завдяки голам Романа Вантуха та Артура Ващишина динамівці святкували перемогу з рахунком 2:0. У цьому матчі тренерський штаб не міг розраховувати на Лєднєва, Михайличенка, Смирного, Алібекова та Русина, які разом із першою командою вирушили на збір до Австрії. А також у грі не брали участь Миколенко, Цитаїшвілі та Попов, які напередодні грали в товариському матчі за першу команду. Зате в поєдинку з «пивоварами» наш тренерський штаб зміг подивитися у справі чотирьох потенційних новачків команди, які перебувають на перегляді.

Детальніше про те, як команда працює після виходу з відпустки, та як пройшов поєдинок розповів старший тренер «Динамо» U-21 Юрій Мороз:

- Ми працюємо з 18-го червня, чергуємо дворазові та одноразові тренування. Тренуємося з хорошим настроєм, тож усе чудово. Претензій по тренувальному процесу небагато. Хлопці вийшли в більш-менш хорошому стані. Під час відпустки намагалися виконувати індивідуальні завдання. Є певні проблеми із зайвою вагою, але вони буквально в кількох людей та складають 1,5-2 кг, і хлопці вже повертаються до оптимальних кондицій. Відразу почали працювати над функціональною підготовкою, переважно на ранкових тренуваннях, а на вечірніх – над технікою та тактикою.

Сьогодні провели перший тренувальний спаринг проти «Оболоні». Перший тайм вийшов краще. Багато наших футболістів поїхали на збір із першою командою, і на перегляді перебувають кілька людей. «Збірники» їдуть 5-го липня, але вони до вчорашнього дня тренувалися з першою командою. Після матчу з «Колосом» ці гравці отримали два дні відпочинку. Сьогодні у них була індивідуальна робота, а до загальної вони приєднаються вже з понеділка. Що стосується самої гри, вона вийшла вдалою і за ігровою дисципліною, і за виконанням наших вимог. Звичайно, є певні проблеми: незіграність та неповне взаєморозуміння. Але всі хлопці стараються, тому загалом можу сказати, що спаринг вийшов хорошим. Потенційні новачки стараються, виконують пред'явлені їм вимоги. У грі також робили, що потрібно.

Відзначимо, що наступний контрольний матч наша команда планує провести за тиждень, 7-го липня, проти київського «Арсеналу», час зустрічі поки не затверджено.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер