Юрій МОРОЗ: «Гравці почали інтенсивніше виконувати те, що ми вимагаємо»

Юрій МОРОЗ: «Гравці почали інтенсивніше виконувати те, що ми вимагаємо»

- Сьогодні ми задоволені результатом. Сьогодні хлопці намагалися втілювати те, що ми відпрацьовуємо у тренувальному процесі, й те, що весь час від них вимагаємо. Вони почали виконувати це швидше та інтенсивніше. Це й призвело до позитивного результату.

- Як оціните гру футболістів першої команди – Аруни, Калитвинцева, Цурікова? Ви задоволені ними?

- Так, але їх оцінює головний тренер першої команди. На мій погляд, усі троє дуже добре виглядали в тому, що стосується пересування, контролю м'яча, вони старалися, й питань до них немає. У нас є зв'язок із головним тренером. Вимоги є й із його боку, й із нашого – вони мають це все виконувати. Жодного пільгового становища для них немає. Вони чудово розуміють, що через ігри дубля можна підтримувати форму та бути готовими в будь-який момент замінити гравця першої команди.

- Харатін знову грав у центрі захисту...

- Це не було рекомендацією Реброва. У зв'язку з тим, що в нас є травмовані гравці, плюс деякі поїхали до збірних, сьогодні була необхідність зміцнити лінію оборони. Ігор загалом зіграв дуже добре, але місцями є проблеми. Але це властиво молоді.

- Ви починаєте потроху підключати Тимчика з U-19?

- Так, Саша добре себе зарекомендував й у іграх за команду U-19, й у тренувальному процесі, тож уже стукає у двері U-21, й у нього є непогані перспективи. Але все залежить від нього самого.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер