Юрій МОРОЗ: «Карпати» - суперник, який завжди дає бій»

Юрій МОРОЗ: «Карпати» - суперник, який завжди дає бій»

- Сьогодні я задоволений результатом і грою, в цілому. Ми провели хороший поєдинок. Грали фланги, була глибина, контроль м'яча, але потрібно додавати в швидкості. Моментами гравці переходили на крок, хоча повинні постійно домінувати в фізиці, мисленні і швидкості.

- У минулому сезоні три матчі молодіжної команди «Динамо» з «Карпатами» завершилися в нічию, і в одній кияни програли. Чому з цим суперником зазвичай важкі ігри?

- Я на це, якщо чесно, не звертав особливої ​​уваги - з будь-яким опонентом грати непросто. «Карпати» - міцна, конкурентоспроможна команда. Наші з ними ігри завжди непоступливі, вони часто закінчуються внічию або навіть ми поступаємося. Це один з тих суперників, який завжди дає бій. У них в складі майстерні і здібні хлопці, які грають з бажанням і мотивацією. Сьогодні нам вдалося перемогти з упевненим рахунком, можливо, наші гравці були більше налаштовані після нічиї з «Чорноморцем», зробили правильні висновки. Сьогодні вони молодці.

- Смирний, Миколенко та Вантух грали не на своїх звичних позиціях, для них це вже норма?

- У цьому немає нічого незвичайного. Женя Смирний може грати як в середині поля, так і крайнього хавбека. Віталік Миколенко здатний діяти на позиції як центрального, так і лівого захисника. Для них це норма. Так, у деяких футболістів не виходить «закрити» чужу позицію, наприклад, Сергій Булеца не може грати правого захисника, але у нього є своя позиція, і це теж нормально. Аха Алібеков провів непогану гру трохи ближче до воріт, на позиції інсайда. Головне, що ніхто не випадав із загальної картини і малюнка нашої гри.

- Чому останнім часом рідко виходять на поле новачки - Копитов, Хоцяновський, Шпирка?

- Шпирка грав в Одесі майже 90 хвилин і забив м'яч. Зараз у нього рецидив травми спини, ми його поберегли і залишили лікуватися. Копитов застудився, у нього три дні трималася температура, і він не тренувався. У Хоцяновського запалення ахілла. Він вибув на два тижні. Вони не грають лише з цих причин.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер