Юрій МОРОЗ: «Хлопці билися і показували гідну, хорошу гру»

Юрій МОРОЗ: «Хлопці билися і показували гідну, хорошу гру»

- У першому таймі ми грали активніше, мобільніше та агресивніше, не поступалися супернику в боротьбі. Шкода, що не реалізували всі свої моменти. «Бенфіка» сьогодні вказала нам на певні слабкі місця, особливо у нас викликала побоювання кінцівка другого тайму. Зокрема фізичний стан хлопців, які тільки нещодавно повернулися зі збірних і були там заграні - це і позначилося на кінцівці матчу.

- За гру арбітри не зарахували три взяття воріт у виконанні «Динамо». Це рішення справедливо у всіх випадках?

- Це питання більше до арбітрів зустрічі. Якщо суддя не зарахував, значить, вважав за потрібне. Хлопці молоді, не знітилися, билися і показували гідну, хорошу гру.

- У першому таймі виділявся Янаков, а у другому – Тимчик. Це було частиною установки?

- Ми постійно вимагаємо, щоб наші фланги були активними, щоб хлопці створювали більшість на флангах. Але ми контролювали м'яч і в середині поля, особливо в першому таймі. Хотілося б, щоб хлопці активніше грали і там, і там.

- Як оціните роботу Лєднєва?

- Сьогодні він був не такий активний. У першому таймі у нього були гольові моменти. Але у деяких гравців не було певної свіжості, можливо, позначилася втома, адже з 1-го по 19-е жовтня вони проводять уже п'яту гру. Їм дуже важко. Ми намагаємося їх відновити і довести до загальних кондицій. Сьогодні вони показали колективний характер, дух, не поступалися супернику, намагалися, виконували те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях і те, що було сказано на установці. Як підсумок - два забиті м'ячі і перемога.

- Турнірні перспективи вселяють оптимізм?

- Перед футбольним клубом «Динамо» завжди ставляться максимальні завдання - вигравати чемпіонат, брати участь в Юнацькій лізі УЄФА і постаратися пройти якомога далі. Це мотивація для гравців молодого покоління. Вони повинні знати, що тут стоять лише максимальні завдання.

* фото А.Куцан

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер