Юрій МОРОЗ: «Хлопці вийшли на поле й усе довели»

Юрій МОРОЗ: «Хлопці вийшли на поле й усе довели»

- Добре, що виграли. Було невелике побоювання стосовно настрою. Але хлопці молодці, відразу побігли вперед та довели, що недарма й упевнено виграли групу.

- Цей поєдинок уже нічого не вирішував. Як вам вдалося налаштувати команду, що вона грала анітрохи не гірше, ніж у попередніх матчах?

- Зайвих слів для налаштування не казали. Сказали лише, що граємо вдома перед своїми вболівальниками, й потрібно завершити сезон на позитивних емоціях. Хлопці все чудово розуміють та адекватно оцінюють ситуацію. Вони вийшли на поле й усе довели.

- Підтримка зіграла велику роль у грі команди?

- Так, дуже дякую вболівальникам, що навіть у таку погоду прийшли на стадіон та підтримали нас. Це дуже приємно для кожного гравця.

- Які підсумки першої половини сезону можете підбити?

- Груповий етап завершено, починаються інші ігри. Про можливих суперників ще не думали, але жеребкування чекаємо. Перевертаємо цю сторінку та з чистого аркуша починаємо роботу в січні. Вигравати - це добре, але ще потрібно й прогресувати в кожному матчі, досягати успіхів у плані особистого прогресу, щоб вирости в хороших гравців.

- До якого раунду Юнацької Ліги УЄФА може дійти наша команда?

- Це залежить від багатьох складових - суперника, стану гравців, травм... Загадувати не хочу, але хотілося би досягти максимуму й дійти до фіналу.

- Які найближчі плани команди?

- Завтра вихідний, післязавтра о 10 ранку збір. Ще є 2-3 дня роботи в легкому режимі. Деякі хлопці ще можуть бути задіяні в матчі за дубль. Потім відпустка до 10-12 січня.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер