Юрій МОРОЗ: «Ми домоглися результату, однак хотілося би ще більшої якості гри»

Юрій МОРОЗ: «Ми домоглися результату, однак хотілося би ще більшої якості гри»

- Як на мене, сьогодні контроль м’яча у нас був не таким, як зазвичай ми вимагаємо від хлопців. Також накульгує швидкий перехід із атаки на оборону, потрібно постійно змушувати працювати суперника під пресингом. Так, сьогодні ми домоглися результату, однак хотілося би ще більше подібної роботи від футболістів.

- У плані реалізації перший тайм вийшов кращим, ніж після перерви…

- Моменти були, але реалізація в певних моментах накульгувала – й Янаков мав кілька нагод, які можна було реалізовувати, й у Верхоланцева був момент, і Козиренко міг замикати дальню стійку під час прострілу. Хотілося би, щоб усе було синхронно – й передачі, й завершальні удари. І, звичайно, хочеться бачити більше хороших якісних флангових подач – сьогодні, особливо в першому таймі, їх не було. Загалом, у першому таймі «Ворскла» була добре налаштована. Не можна сказати, що суперник створював нам проблеми, однак змушував збільшувати темп та грати швидше – добре, коли є такі матчі.

- У функціональному плані футболісти встигнули відновитися після матчу в Лісабоні?

- Так. Сьогодні зауважень стосовно пересувань не було. Але при цьому хотілося би, щоб було більше колективної швидкості, спортивної агресії.

- Верхоланцев сьогодні провів повний матч. Це вимушений хід через травму Назарія Русина?

- Ні, у нас усі футболісти однаково претендують на потрапляння до основного складу. Якби Назарій був у строю, то так само був би в обоймі тих гравців, які могли вийти на поле. Але Верхоланцев непогано проявив себе у тренувальному процесі, а сьогодні забив гол та був активним протягом матчу. Можливо, коефіцієнт корисної дії в деяких моментах був не настільки високим, але це, напевно, від нестачі ігрової практики.

* В.Тимченко

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер