Юрій МОРОЗ: «Кожному з нас потрібно зробити висновки»

Юрій МОРОЗ: «Кожному з нас потрібно зробити висновки»

- Насамперед, зважаючи на турнірне становище, не вдалося досягти позитивного результату і відстояти свою позицію. Дуже погано грали, не було командних дій та потрібних швидкостей. Гравці повільно реагували на те, що відбувалося на футбольному полі. До того ж, відбору м'яча було мало.

- Тобто 1:1 - закономірний результат?

- Одна велика футбольна людина говорила, що футбол не любить умовного способу. Що маємо, то маємо. Хлопці повинні знати, розуміти, оцінювати, де вони знаходяться, і які перед ними стоять завдання. Так, з'являються нові люди, зовсім молоді хлопці. Хвала Академії, зокрема, Сергію Беженару і «Динамо» U-19, але це не дає право бути безвільними на футбольному полі. Є футболісти, а є переможці. І вони повинні виробляти в собі почуття переможців.

- Можливо, недооцінка суперника зіграла роль?

- Я б так не сказав. Я розумію, якби недооцінка була у Микити Кравченко, Ахмеда Алібекова, Артема Бєсєдіна або Міккеля Дуелунда. Так як це досвідчені гравці. А в основному була група хлопців 2000, 2001, 2002 року народження. Просто на сьогоднішній день деякі футболісти перейшли з категорії U-21 в іншу і це позначається. Плюс, хвилювання, непорозуміння. Над цим потрібно працювати і ми працюємо. Шкода, що втрачаємо перемоги на останніх хвилинах. І наша ахіллесова п'ята - пенальті.

- Чи була розмова після матчу з гравцями?

- Звичайно, поговорили. Сьогодні було тренування. Все йде за планом. Ми нічого не змінюємо. У нас зараз етап підготовки футболістів для першої команди. Стоїть завдання - реалізувати це.

- Як Артем Бєсєдін та Міккель Дуелунд влилися в команду?

- Другий раз захоплююся Міккелем Дуелундом. Він молодець, старається. Заробив штрафний, який сам же і реалізував. Але на сьогоднішній момент, 65-70 хвилин активної та агресивної гри - це його межа. Бракує сил грати більше. Але це і зрозуміло з огляду на травму. Теж саме можу сказати і про Артема Бєсєдіна. Йому слід було наполегливіше грати попереду, брати гру на себе, бути весь час націленим на ворота.

- Заміни підсилили гру?

- Засмучує, що група деяких гравців, які вийшли в стартовому складі, просто випала. А футболісти, які їх замінили, поліпшили загальну картину гри. Кожному з нас потрібно зробити висновки і продовжити далі боротьбу.

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер