Юрій МОРОЗ: «Могли як виграти з великим рахунком, так і програти»

Юрій МОРОЗ: «Могли як виграти з великим рахунком, так і програти»

- У першому таймі ми мали територіальну перевагу, володіли ініціативою, м'ячем. Але пропустили контратаку та отримали гол у свої ворота.

- Довелося грати на штучному полі, це вплинуло на гру?

- Перехід із натурального газону на штучний трохи позначився. Це покриття більше підходить для повільної гри, тому швидкого пасу сьогодні не було, м'яч весь час застрягав у штучній траві, плюс м'яч відскакував трохи інакше. Але обидві команди були в однакових умовах.

- Судячи з усього, в роздягальні в перерві була серйозна розмова, враховуючи, що вже на початку другого тайму «Динамо» зрівняло рахунок?

- Не те, щоб серйозна. Просто підбадьорили хлопців, сказали, щоб продовжували в тому ж дусі, й тоді обов'язково заб'ють. Але вони й самі розуміють, що, маючи територіальну перевагу, володіючи м'ячем, потрібно просто реалізувати свої можливості. Трохи не вистачало більш вдалої гри в штрафному майданчику, останнього пасу, влучного удару.

- Коли м'яч поцілив спочатку в стійку, а потім у поперечину, серце у вас не тьохнуло?

- Тьохнуло. Ми могли й виграти, й програти. Видно, що деяким хлопцям було важко, зміна покриття все ж таки позначилася, але вони молодці, що дотерпіли та проявили свої морально-вольові якості. Нас, тренерів, це радує.

- Багато ваших підопічні - Кузик, Харатін, Михайличенко, інші  часто залучаються до тренувань із першою командою. Ви відчуваєте зміну в їхній грі?

- Звичайно, вони дорослішають, стають більш адаптованими до вимог сучасного футболу. Це лише плюс для них.

- Викликало здивування відсутність у стартовому складі Кузика. Це пов'язано з тим, що мав зіграти Цуріков?

- Так, до матчів залучаються гравці з першої команди, вони мають отримувати тут ігрову практику. Це нормально  присутня здорова конкуренція. Ми лише раді цьому.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер