Юрій МОРОЗ: «Ми весь час намагалися підвищувати темп гри»

Юрій МОРОЗ: «Ми весь час намагалися підвищувати темп гри»

- Юрію Леонтійовичу, як, на вашу думку, позначилися на грі погодні умови?

- Важко, тим паче як для такої видовищної гри, яка була в другому таймі. Сніг, дощ – такі погодні умови не могли не позначитися на грі. У першому таймі було ще більш-менш, а гру в другому погодні умови трошки змінили.

- У зв'язку з цими обставинами, ваша команда змінювала свою гру по ходу зустрічі, відходила від наміченої заздалегідь тактики?

- Та ні, ми діяли в тому ж руслі. Єдине, в другому таймі наша команда посилила натиск на ворота суперника, ми почали активніше, агресивніше діяти попереду, що, зрештою, й призвело до взяття воріт.

- У першому таймі «Динамо» не вдалося підібрати ключі до воріт «Чорноморця», а в другому таймі ваші підопічні почали створювати один момент за іншим. Ви проаналізували гру суперника та вказали своїм підопічним на слабкі якості в ній?

- Ми просто намагалися по ходу матчу весь час підвищувати темп гри. Думаю, що результат, якого ми досягли після перерви, є плодами виконаної роботи в першому таймі. Ми від самого початку весь час намагалися прискорювати гру, й нашому супернику було дуже складно.

Особливо це відчувалося в другому таймі, коли дуже активно запрацювали наші фланги, побігли вперед швидкі Кузик та Михайличенко. Також активно в другій половині почав діяти Олексій Щебетун, він виконав великий обсяг роботи в районі штрафного та воротарського майданчиків. Сили у суперника були не безмежними, чого ми й очікували в другому таймі.

* фото А.Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер