Юрій МОРОЗ: «Надольський сьогодні був одним із найкращих у нашому складі» (+ ВІДЕО)

Юрій МОРОЗ: «Надольський сьогодні був одним із найкращих у нашому складі» (+ ВІДЕО)

- Сьогодні нам було важкувато, грали не тим складом, який готувався назборах, тому певні побоювання за результат були. Незважаючи на рахунок на табло, наш суперник «Зоря» завдала нам багато проблем, але результат радує. Якість гри, яку ми хочемо бачити та вимагамо від хлопців, залишала бажати кращого, бракувало злагодженості та зіграності в основних діях.

- Можливо, вплинуло штучне поле, адже до другої частини сезону команда готувалася на траві?

- Команди грали в однакових умовах: надворі, у мороз та сніг, але порібно виходити на поле та гідно показувати не лише результат, а і якість гри. На жаль, останній компонент, особливо у другому таймі, викликає певні побоювання – хочемо кращого, яскравішого та більшого.

- Надольський схожі голи забивав під час зборів. Підключення до атак другим темпом – це те, що ви від нього чекаєте?

- Звісно. Кожен тренер чекає від гравця і реалізації моментів, і активної гри. Надольський сьогодні був одним із найкращих у нашому складі, та й інші хлопці не підвели. Але повторюся, хотілося б бачити більше агресії, більшого розуміння самої гри та швидшого переключення між фазами оборона та атака. Словом, проблеми є, будемо над ними працювати.

- Надольський отримав місце у стартовому складі у звязку із відсутністю основних виконавців на цій позиції?

- Ярослав такий же основний виконавець, як і усі інші гравці. Ми подумали і врішили, що краще дати відпочити групі, яка зіграла із «Ювентусом» у Юнацькій Лізі УЄФА, адже у хлопців був присутній фон втоми. Сьогодні Блеца моментами виглядав яскраво, а моментами – тьмяно. У Попова, Сироти теж не було певної іскорки, але вони старалися, молодці. Натомість до нас приєдналася група футболістів із першої команди,  тому ми лавірували між гравцями.

- Чи усе добре із Георгієм Цитаїшвілі?

- Так, із Гіо усе добре, він готується до матчу першої команди із «Зорею».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер