Юрій МОРОЗ: «Наша гра в обороні залишає бажати кращого»

Юрій МОРОЗ: «Наша гра в обороні залишає бажати кращого»

- Сьогодні, на жаль, хлопці не проявили характер, волю до перемоги, й, як наслідок, не відстояли навіть нічию. І знову ми пропустили наприкінці зустрічі, як було й у першому турі. Наші гравці втратили концентрацію, що на самому початку гри, коли пропустили гол, що наприкінці матчу. Середня лінія, група атаки старалися, а от гра в обороні залишає бажати кращого. Відбір м'яча у нас на сьогоднішній день «кульгає».

До взяття наших воріт призвів ланцюжок помилок. Ми хотіли б, щоб наші гравці оборони грали надійніше, й ми акцентуємо на цьому увагу, як на тренуваннях, так і в іграх.

Роботи залишається багато. Ми намагаємося доносити до хлопців, що вони мають тримати нитки гри у своїх руках протягом усіх 90 хвилин.

- Потрібно віддати належне й гравцям «Чорноморця», зокрема їм вдалося нейтралізувати центрфорварда Олексія Щебетуна...

- Футболісти одеського «Чорноморця» сьогодні проявили характер. Усі команди, які грають проти київського «Динамо», намагаються проявити характер, б'ються на полі. Нам потрібно не лише володіти ситуацією, контролюючи м'яч, але й проявляти характер, не поступатися в боротьбі, битися за кожен м'яч, тобто виховувати у собі дух переможців. У футбол грають мільйони, а постійно виграють лише одиниці. Ми хочемо, щоб ці одиниці були в нас.

Якихось драматичних висновків по сьогоднішній грі ми не робимо. Але нам є над чим працювати, особливо це стосується гри лінії оборони.

- Гол Богдана Михайличенка – це більшою мірою його індивідуальна заслуга?

- Цей гол було забито зусиллями всієї команди. Пішли вперед, у пресинг, змусили гравців команди-суперниці помилитися. Михайличенко перехопив м'яча та реалізував свій момент, використавши індивідуальні якості. Хотілося б, щоб наші гравці так діяли під час усієї гри. Але у сьогоднішній грі часом наші футболісти загравалися, не розуміли, що потрібно робити в певних ситуаціях на футбольному полі. Доводилося їм кричати, підказувати. Але, на жаль, не до всіх ми достукалися.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер