Юрій МОРОЗ: «Трохи не вистачає прагматизму у грі»

Юрій МОРОЗ: «Трохи не вистачає прагматизму у грі»

- Вийшла бойова, результативна гра, добре, що вдалося перемогти. Непогано зіграли футболісти півзахисту, багато чого вдавалося сьогодні в атаці: комбінували, старалися. У першому таймі мали дуже вагому територіальну перевагу, але, на жаль, не втілили в голи. Припустилися прикрих помилок в обороні – команда ніяк не може впоратися з контратаками суперника. Гравці оборони десь не встигли «прочитати» ситуацію, що призвело до взяття наших воріт.

Нам ще трохи не вистачає прагматизму у грі. Ведучи в рахунку 3:2, необхідно взяти м'яча під контроль, що гравці, загалом, і намагалися зробити, але інколи грали трохи нестандартно та неправильно. Головне, що довели гру до переможного завершення, але ще є над чим працювати. Загалом, перший тайм був більш активним та агресивним, а в другому, напевно, погодні умови зрівняли шанси – не все складалося, як ми хотіли.

- Ключовим відрізком поєдинку стали п'ять хвилин, за які команди на двох забили три м'ячі?

- Фактично, так і є. Але нам би хотілося, щоб гравці починали домінувати та керувати грою з перших хвилин. Ми цього вимагаємо від них, як на тренуваннях, так і в іграх. Наполягає на цьому Вісенте. Ті настанови, які він давав перед від'їздом, хлопці постаралися виконати.

- Олександр Тимчик й у матчі за U-19 у середу, й за U-21 сьогодні заробив по одному пенальті...

- Він заслуговує лише слів похвали. У нього є огріхи у грі в обороні, ми звертаємо на це увагу. Хлопець перспективний, є надія, що він виросте в хорошого правого захисника.

* фото А. Куцан

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер