Юрій Мороз: «Нічия – закономірний результат»

Юрій Мороз: «Нічия – закономірний результат»

- Звичайно, хотілося виграти сьогодні, навіть за такої гри. Але ми погано володіли ситуацією, погано реагували на зміни на футбольному полі. На мою думку, ми поступилися в боротьбі. Ми більше програли дуелей, ніж виграли. Хоча хлопці старалися, билися і вигравали по ходу поєдинку. Але «Зоря» сьогодні грала гідно, володіла перевагою, володіла територією. Нічия – закономірний результат.

- Гол Вікентія Волошина став наслідком індивідуальних зусиль?

- Я би це назвав індивідуальним виконанням. Коли він вийшов сам на сам із воротарем, Назарій Волошин дуже здорово віддав йому пас, і те, що ми вимагали від хлопців - за рахунок контратаки з глибини бігти, він і зробив. У першому таймі у нього був ще один подібний момент, де він повинен був забивати. Він забив сьогодні хороший, командний гол. Відіграла роль його виконавська майстерність – обіграти воротаря, забити сьогодні гол.

- Після забитого м'яча «Динамо» віддало ініціативу...

- Напевно, почали грати на утримання рахунку. Виграючи з рахунком 1:0, трохи притиснулись до своїх воріт і почали грати на відбій, хоча потрібно було продовжувати, намагатися взяти м'яч під свій контроль. Є багато складових, чому це все сьогодні не вийшло. Ми всередині в колективі розберемося, поговоримо. Ми сьогодні зустріли гідний опір, після тих ейфорійних ігор не були готові з перших хвилин до того, що запропонувала нам луганська «Зоря».

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер