Юрій МОРОЗ: «Залишившись вдесятьох, хлопці старалися, але не вистачило везіння»

Юрій МОРОЗ: «Залишившись вдесятьох, хлопці старалися, але не вистачило везіння»

- Сьогодні була справжня гра за чемпіонство. Гра була цікавою для глядачів. Прикро, що ми не втримали переможний рахунок і не забили третій гол. Є над чим працювати. Сьогодні був певний іспит, хороший іспит на психологічну стійкість. Хлопці старалися, хотіли виграти... Як то кажуть, рухаємося далі.

- Як ви вважаєте, суддівство в певній мірі вплинуло на хід зустрічі? Зокрема, таке раннє вилучення у складі вашої команди?

- Звичайно, безперечно. Вважаю, що в таких іграх давати таку перевагу одній команді не можна. Але хлопці навіть граючи вдесятьох старалися, хотіли, але трохи не вистачило везіння. У команди практично протягом цілого сезону були злети і падіння. В принципі, я задоволений їхнім ставленням до гри. Не було тільки успіху.

- У зв'язку з вилученням вам довелося міняти початковий план на гру і в другому таймі грати вже більше від оборони?

- Так, після перерви ми грали з розстановкою 4-4-1. Хлопці терпіли, але пропустили прикрий гол після кутового.

- Хороше враження сьогодні залишила яскрава гра Лєднєва. Він уже готовий відкрити для себе двері до першої команди?

- Я сказав би, що сьогодні гра Богдана була результативною, але не яскравою. Він зобов'язаний грати краще. Крім забитих м'ячів, він повинен виконувати на футбольному полі ті функції, які ми від нього вимагаємо. Це і оборона, і відбір, і контроль м'яча, і передачі. Він може і повинен грати краще.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер