Юрій МОРОЗ: «Перший тайм матчу з «Шахтарем» був ідеальним»

Юрій МОРОЗ: «Перший тайм матчу з «Шахтарем» був ідеальним»

- Я би розділив гру на два тайми. Перший був ідеальним – хоч ми більше контролювали гру, але обидві команди продемонстрували бійцівські якості. просто ми були успішнішими в якихось моментах, і в епізодах із взяттям воріт виконавська майстерність окремих гравців була на високому рівні. Після перерви же хлопці трохи підсіли й не так активно пресингували, менше контролювали м'яч, не змогли перелащтуватися на цей ритм гри.

- Чи не було установки грати після перерви за рахунком?

- Ні. І в першому, і в другому таймах хлопці мали як активно оборонятися, так і йти в атаку. Це лише другий тур, і ігри в чемпіонаті розглядаються як етап підготовки до виступів у Лізі чемпіонів.

- Як оціните гру новачка команди Богдана Лєднєва, який слідом за голом у першому матчі сьогодні відзначився дублем?

- Перш за все, варто відзначити його майстерність у епізоді з першим м'ячем, коли він блискуче виконав штрафний удар, також був активним у атаці. Але є питання до фізичних кондицій, які поки не на тому рівні, які ми хочемо бачити, тому зараз даємо йому грати 60-65 хвилин, аби до осені він набрав оптимальну форму.

- Із заявки команди зникли такі футболісти, як Козак та Масалов. Чи могли би пояснити їхню подальшу долю?

- Масалов уже не проходить за віковим цензом до команди U-19, адже хлопець 1997 р.н., а Козак не витримав конкуренції, адже для того, щоб бути затребуваним у київському «Динамо», потрібно завжди себе тримати в тонусі.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер