Юрій МОРОЗ: «Якби забив Чумак, влучив у порожні ворота, й нам було би ще легше»

Юрій МОРОЗ: «Якби забив Чумак, влучив у порожні ворота, й нам було би ще легше»

- Сьогодні хотілося би сказати комплімент на адресу суперника, команда дуже добре рухалася, оборонялася, спричинила нам дуже багато проблем, як в обороні, так і в атаці. Що стосується нашої гри, я би поділив її на два тайми. У першому була більш-менш рівна гра, обидві команди гостро атакували, а в другому в нас швидше почали грати фланги, ми вже мали перевагу й забили вирішальний гол саме після прострілу з флангу. Ми задоволені результатом гри, а ось її якість залишає бажати кращого.

- Після другого пропущеного голу «Металург» провів низку замін та притиснув динамівців до своїх воріт. Ви довго не проводили заміну тому, що не хотіли ламати гру, чи не було ким підсилити гру?

- Так, ми не хотіли ламати гру, тому що ті хлопці, які були на полі, відчували в собі впевненість.

- Наскільки важливо було швидко зрівняти рахунок та піти на перерву, не програючи?

- Гол нам допоміг. Я думаю, що ми взагалі мали йти на перерву, виграючи з рахунком 2:1. Якби забив Чумак, влучив у порожні ворота (на фото), й нам було би ще легше. Але маємо те, що маємо, футбол не любить умовного способу.

- У вашій команді кілька вихованців запорізького футболу – Цуріков, Щебетун, Солдатенко. Але не всі вони грали, Щебетун вийшов прямо перед фінальним свистом. Чи не думали поставити всіх до складу, адже перед рідними трибунами вони грали би з ще більшою віддачею?

- Та ні, ми над цим не замислювалися. Вони всі рівні для нас. Хто краще проявляє себе на тренуваннях, той і грає.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер