Юрій МОРОЗ: «Після вилучення щось пішло не так»

Юрій МОРОЗ: «Після вилучення щось пішло не так»

- Гру можна розділити на два тайми. До вилучення в нас була перевага, могли реалізовувати ще моменти. Того, що забили, виявилося недостатньо. Хлопці старалися, але вилучення, безумовно, вплинуло на результат поєдинку. Хлопці не дотерпіли – що маємо, те маємо.

- Прикро програвати у фактично виграному матчі?

- Що значить виграний? Гра триває 90 хвилин. Є про що поговорити та над чим працювати. «Шахтар» уміло розігрував одного зайвого гравця, маючи чисельну перевагу. Хлопці старалися, але після вилучення в другому таймі щось пішло не так.

- Якби ви відразу після вилучення випустили центрального захисника, а не Харатіну довелося опуститися на цю позицію, це могло б якось допомогти?

- Ігор і до цього добре грав на цій позиції. Та й за цією грою до нього немає претензій. Повторюся, перевага в одного гравця відчувалася. Просто вдесятьох було важкувато. Ми не так активно перелаштовувалися, вже не так агресивно атакували, активно вступали в боротьбу та повністю притиснулися до власних воріт. Як не кричали, як не вимагали, це не дало результату. Можливо, позначилася перевага першого тайму, хоча ми в перерві в роздягальні й казали, що «Шахтар» – добротна команда, яка вміє грати у футбол, з хорошою молоддю. Повторюся: вилучення дуже сильно вплинуло на гру.

- Заміна Аруни була плановою, вона була узгоджена із Сергієм Ребровим?

- Ні. Лукман є атакуючим гравцем, тому ми випустили Максима Казакова – виконавця більш оборонного плану. Хотіли зміцнити лінію півзахисту.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер