Юрій МОРОЗ: «Подякували гравцям за перемогу, але не за якість гри»

Юрій МОРОЗ: «Подякували гравцям за перемогу, але не за якість гри»

- Сьогодні була перша офіційна гра в році, тому хлопці трохи нервували. Хотів би відзначити «Металіст» – хлопці з U-19 старалися, билися, й нашій команді було дуже важко, особливо в першому таймі, коли ми пропустили м'яч. Але в другому таймі ми переламали перебіг поєдинку та виграли.

- Вихід Гармаша на поле був запланований заздалегідь?

- Так, запланований. Ми вчора розмовляли із Сергієм Станіславовичем, це було його прохання – аби Денис зіграв хоча б 30 хвилин, відчув себе у грі, перевірив свої функціональні можливості. Сьогодні його вихід на поле підсилив нашу атакуючу міць, і він забив гол.

- Чи давав Сергій Ребров якісь конкретні вказівки щодо участі Гармаша у грі?

- Так, у нас була розмова про те, щоб він вийшов на позицію правого центрального півзахисника під нападниками. Тобто, на тій позиції, на якій він грає за першу команді.

- Харатін першу половину сезону грав за молодіжну команду в центрі захисту, а сьогодні він грав на позиції опорного півзахисника, як і в складі першої команди під час зборів...

- Це також побажання Сергія Станіславовича. Раніше використання Ігоря в центрі оборони було вимушеним заходом, а зараз усі захисники здорові. По сьогоднішній грі до нього претензій немає. Ми всім хлопцям подякували за перемогу, але не за якість гри.

- Хто поповнив команду в міжсезоння?

- У нас з'явився новий захисник, Володимир Дмитренко. Також ми підтягнули до молодіжної команди та перевели з U-19 Тарануху, Щебетуна та Шепелєва. Два дні з нами тренується Калюжний, він справив хороше враження. У нас є бажання, щоб він і надалі був у команді.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер