Юрій МОРОЗ: «Поступово підключаємо гравців із Академії»

Юрій МОРОЗ: «Поступово підключаємо гравців із Академії»

- Добре, що здобули переконливу перемогу, але є певні моменти – зокрема, не вистачає ритму та швидкості на весь матч. Якщо перший тайм провели компактно, стримано агресивно, то в другому таймі почали підлаштовуватися під суперника, незважаючи на те, що в перерві казали хлопцям, навпаки, збільшувати темп, діяти активніше через фланги.

- Впевнена перемога, тим не менш, ваші підопічні отримали сім жовтих карток. Це нерви чи не встигали за суперниками?

- Думаю, тут і від суперника багато чого залежить. Вони старалися, було багато боротьби. Не можу сказати, що всі картки були заслуженими, але це на розгляд арбітра. Нам важко, адже наступний матч у нас пропускають двоє гравців, але нічого страшного – підключаємо гравців 2000 р.н., зокрема, в попередньому турі дебютував Цитаїшвілі, у цьому Білошевський. Також у Академії є футболісти, яких ми будемо залучати й надалі.

- Після зими Русин остаточно перейшов до молодіжної команди. Чи є футболісти, здатні замінити його?

- Так, хотілося би, щоб наші нападники проявляли себе не лише в тактичному плані, а й виявляли свої бомбардирські якості. Сьогодні, напевно, менше пощастило й Алексеєву, й Козиренку, хоча вони старалися, були активними. Але бомбардир має проявляти себе не лише на тренуваннях, але у нього повинен бути присутнім і певний фарт. При цьому радує, що інша група гравців забиває, постійно біжить уперед, що є плодами роботи на тренуваннях.

- Зараз основна команда грає за схемою у три центральні захисники, що знаходить позитивні відгуки у спеціалістів та вболівальників. Ваша команда буде підлаштовуватися або поки гратимете так, як виходить зараз?

- На даний момент ми залишаємо те, що є. Але в майбутньому будемо адаптувати свою схему до основної команди. Будуть зміни, але це питання ми обговоримо з тренерським штабом першої команди та особисто Сергієм Ребровим після завершення сезону.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер