Юрій МОРОЗ: «Рибалка та Кранчар додали конструктиву грі команди»

Юрій МОРОЗ: «Рибалка та Кранчар додали конструктиву грі команди»

- Звичайно ж, найкращим подарунком для мене стала перемога над «Олімпіком». Що стосується самого матчу, то хлопці продемонстрували доволі хорошу гру, контролювали м'яч, надійно грали позаду та гостро попереду.

- Наскільки серйозним підсиленням стало поповнення з першої команди в особі Кранчара та Рибалки?

- І Рибалка, і Кранчар додали конструктиву грі команди. У потрібний момент притримати м'яча, віддати передачу, підказати партнерам... Воно й не дивно, адже це досвідчені хлопці, а для молодих гра поряд із такими футболістами є хорошою практикою. Що стосується замін, то, можливо, хлопців переповнювали емоції, вони захотіли яскравіше проявити себе на полі. Незважаючи на великий рахунок, ми сьогодні не реалізували багато моментів, оскільки в атакуючій лінії, в безпосередній близькості від воріт суперника, не вистачало останнього пасу. Але ми лише на початку шляху, й, сподіваюся, з кожним днем у нас буде виходити все краще та краще.

- У центрі захисту зіграв Ігор Харатін. Із чим пов'язана це рішення, адже в запасі був центральний захисник Олександр Головко?

- Із появою Рибалки місце опорного півзахисника було зайняте, тому було вирішено перевести Харатіна назад до захисту. Тим паче, в сучасному футболі універсалізм вітається, й якщо Ігор добре діє в центрі поля, необхідно було подивитися на нього й на даній позиції. Звичайно, були недоліки, але загалом сьогодні він упорався зі своїми функціями.

- Заміна Бесєдіна була плановою? Або таким чином його було покарано за нереалізовані моменти?

- Карати нападника за те, що він не реалізовує моменти, не в наших правилах. Можна карати його, якщо моменти не створюються, але це зовсім інше. Сьогодні ми вирішили дати проявити себе Тищенку, відчути ігровий ритм. Замінюючи Бесєдіна, керувалися лише цими мотивами – по грі до нього претензій немає.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер