Юрій Мороз: «Сьогодні у команди не було характеру, не було руху»

Юрій Мороз: «Сьогодні у команди не було характеру, не було руху»

- Юрію Леонтійовичу, швидкий гол зіграв із командою злий жарт? Адже той самий Ісаєнко мав ще кілька моментів для взяття воріт...

- Ісаєнко міг сьогодні забити ще більше м'ячів, якби реалізував усі моменти. Але те, що забив гол, - добре. Та головне - сьогодні у команди не було характеру, не було руху. Не було інтенсивності при контролі м'яча. І були помилки під час гри в обороні. Щодня на теоретичних заняттях ми обговорюємо, що багато пропускаємо. На жаль, сьогоднішній матч не став винятком.

- Уже вкотре "Динамо" в меншості стало грати навіть краще...

- Включилися емоції. Але такі емоції мають бути з самого початку - такий настрій, такий емоційний стан. А ми включаємось лише коли нам трохи важко. Наступаємо на одні й ті самі граблі, потім починаємо себе переборювати, вирівнювати гру. Сьогодні ми, по суті справи, здобули очко. Відігралися за рахунку 1:2 проти команди, яка грала в більшості, і грала сьогодні дуже добре, завдала нам дуже багато неприємних моментів.

Але наші хлопці все одно молодці. Граючи вдесятьох, вони почали домінувати на футбольному полі, додали в русі, в агресії. Той пенальті, гол, який ми забили, - це по суті винагорода за ці зусилля. Але за перше місце боротися потрібно не так. Потрібно виходити і з перших хвилин домінувати й доводити, що ми - лідери, ми - краще.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер